Allemaal lopen we tegen moeilijkheden aan in ons leven. Dwars door alle problemen heen mag je dan weten: je omstandigheden zijn niet toevallig. Gods timing is perfect en je bent precies waar Hij je wil hebben! De brieven aan de Tessalonicenzen mogen hierin een enorme bemoediging voor ons zijn. kinderenvanhetLichtDeze bijbelstudie behandelt beide brieven vers voor vers. Laat je meevoeren op jouw persoonlijke reis naar de kust van Tessalonica. De nieuwe 9-weekse Bijbelstudie, start in januari 2018.

Aanmelden
De kosten voor deze studie komen op €26 per persoon (inclusief werkboek), voor echtparen is dit €50,-.
De inschrijving is pas definitief zodra je dit bedrag hebt overgemaakt op IBAN nummer NL80ABNA0970567928 t.n.v. De Lichtzijde, onder vermelding van “studie Beth Moore” (vermeld ook het gewenste dagdeel).
Vergeet niet om je ook aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit om zicht te krijgen op de hoeveelheid aanmeldingen per dagdeel en de benodigde hoeveelheid gespreksleiders. Tijdige aanmelding is dus van belang, de uiterste mogelijkheid daarvoor is 22 december.
Wie bovendien vóór het einde van deze maand aangemeld en betaald heeft, krijgt het werkboek al begin december. De overige werkboeken worden uitgedeeld op de eerste bijeenkomst.

We streven bij voldoende aanmeldingen naar dezelfde dagdelen als bij de vorige studie, te weten:

Vrouwen: woensdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend
Mannen/gemengd: donderdagavond
Gemengd: zondagavond

Het rooster staat ook op de website. Zoals je daar ziet start de vrijdaggroep weer als eerste, en wel op 19 januari 2018.

Hik je aan tegen de kosten? Aarzel niet en laat het ons weten. We vinden het belangrijk dat de studie voor iedereen toegankelijk blijft!

Ook voor andere vragen of opmerkingen bel gerust naar Annet Goossens:
079-3426346/06-12388022, of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Namens de Beth Moore Stuurgroep:
Annet Goossens en Marianne van der Poel