• Wanneer

Iedere zondagmorgen om 09:45 uur (met tolk Nederlandse Gebarentaal).
Iedere zondagmiddag om 16:30 uur (met vrijwillige tolk Nederlands met Gebaren).
De middagdiensten worden afwisselend in de Lichtzijde en het Kompas gehouden

  • Meeluisteren

Als je een dienst wilt beluisteren of gewoon thuis wilt meeleven kun je via onze website de diensten van de afgelopen weken beluisteren. Tijdens onze diensten kun je direct meeluisteren door op de speler hiernaast te klikken.

Voor Ipad en Android tablets en telefoons is er ook een app beschikbaar. Zoek op Kerkomroep in Apple AppStore of op Google Play

 

  • Slechthorenden

Er is een ringleiding voor slechthorenden en een tolk voor doven. Bovendien worden alle liederen groot geprojecteerd op een scherm. Neemt u wel een Bijbel mee. We lezen uit de Nieuwe Bijbel Vertaling. Voor wie geen Bijbel heeft: er zijn extra exemplaren aanwezig.

  • Oppas

Voor baby’s en peuters is er in de ochtendienst oppas aanwezig.

  • Kindernevendienst

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen ’s morgens naar een samenkomst op hun eigen niveau, de kindernevendienst. Zij krijgen in een aparte zaal een Bijbelverhaal te horen en er wordt met hen geknutseld. Aan het einde van de dienst komen de kinderen terug in de kerkzaal.

 

  • Ontmoeting

In onze diensten ontmoeten wij God en elkaar. We laten ons leiden door het Woord van God, de Bijbel, en door de Heilige Geest. We bidden en zingen met elkaar en luisteren naar de Bijbeluitleg van onze eigen predikant, ds. Adriaan van Langevelde, of van een predikant die bij ons te gast is.

  • Opbouw dienst

Een dienst kan stil en ingetogen zijn of vrolijk en uitbundig. We zingen liederen uit de Psalmen, uit het Liedboek voor de kerken en liederen uit meer eigentijdse zangbundels. Meestal worden liederen op de piano of het orgel begeleid, maar ook andere instrumenten ontbreken niet.

 

  • Brugdienst

Eén keer per maand (meestal op de eerste zondag van de maand) is er een Brugdienst, een laagdrempelige samenkomst, waarvoor wij vrienden en kennissen uitnodigen, die niet gewend zijn om naar de kerk te gaan. Het zingen tijdens Brugdiensten wordt door de band begeleid.

  • Napraten

Na iedere ochtenddienst is er gelegenheid om na te praten of om voor u persoonlijk te laten bidden.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries