Op 1 februari 2019 start D.V. de Beth Moore Bijbelstudie ‘Jakobus, leven uit geloof’. Deze studie behandelt de brief van Jakobus; de broer van Jezus.
Als je de man en het boek Jakobus leert kennen, krijg je inspiratie om je geloof op praktische manieren in actie om te zetten. Bestudeer samen met Beth Moore begrippen als vreugde, moeiten, geloof, wijsheid, vastberadenheid, de tong, nederigheid, gebed en meer.Voorzijde jakobus werkboek

De kosten voor deze studie komen op €26 per persoon (inclusief werkboek), voor echtparen is dit €50,-. De inschrijving is pas definitief zodra je dit bedrag hebt overgemaakt op IBAN nummer NL80ABNA0970567928 t.n.v. De Lichtzijde, onder vermelding van “studie Beth Moore” . (vermeld ook het gewenste dagdeel)
Vergeet niet om je ook aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dit om zicht te krijgen op de hoeveelheid aanmeldingen per dagdeel en de benodigde hoeveelheid gespreksleiders. Tijdige aanmelding is dus belangrijk, de uiterste mogelijkheid daarvoor is 21 december.

We proberen weer dezelfde dagdelen aan te bieden als voorafgaande jaren. Dit is wel afhankelijk van voldoende aantal deelnemers en leiders. Er zijn studiegroepen met alleen vrouwen en ook gemengde groepen, groepen overdag (woensdag en vrijdag) maar ook‘s avonds (donderdag en zondag)
Zoals je daar ziet start de vrijdaggroep weer als eerste, en wel op 1 februari 2018. De andere dagdelen volgen daarna.

 
 

vrijdag

zondag

woensdag

donderdag

introductie

1 februari

3 februari

6 februari

7 februari

Week 1

8 februari

10 februari

13 februari

14 februari

Week 2

15 februari

17 februari

20 februari

21 februari

Week 3/pauze

22 februari

24 februari

   

Pauze /week 3

   

6 maart

7 maart

Week 4

8 maart

10 maart

13 maart

14 maart

Week 5

15 maart

17 maart

20 maart

21 maart

Week 6

22 maart

24 maart

27 maart

28 maart

Week 7*

29 maart

31 maart

3 april

4 april

 

*laatste afsluitende bijeenkomst is met gezamenlijke maaltijd

 

Of alle dagdelen doorgaan is afhankelijk van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt en de hoeveelheid beschikbare leiding.

 

Hik je aan tegen de kosten? Aarzel niet en laat het ons weten. We vinden het belangrijk dat de studie voor iedereen toegankelijk blijft!

Ook voor andere vragen of opmerkingen bel gerust naar Annet Goossens:
06-12388022, of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .