Wij geloven....

In onze gemeente staat de Bijbel centraal. De Bijbel is voor ons het Woord van God. Ze is de bron waaruit we troost en kracht putten en tegelijk de norm waaraan we ons leven toetsen. Niet wat wij zelf vinden, denken of voelen is het belangrijkste voor ons, maar wat God te zeggen heeft.

Toch draait ons geloof niet om een boek, maar geloven wij bovenal in een Persoon: Jezus Christus. Kenmerkend voor ons geloof is, dat Hij een belangrijke plaats inneemt. Wij geloven dat Hij Gods Zoon is, de Messias, onze Verlosser. Zijn stem is Gods stem. Zijn liefde is Gods liefde die mogen we ontvangen. Daarvoor hoeven we niets te presteren, alleen maar in Hem te geloven.

Tot slot geloven we dat Jezus Christus de weg voor ons heeft vrijgemaakt om vervuld te worden met de Heilige Geest. De Heilige Geest is de Geest van God en Jezus Christus. De Geest wil ons vullen met Gods liefde en de gezindheid van Christus zodat we die liefde in woorden en daden doorgeven aan elkaar en aan de mensen om ons heen.


Ladies event 7 maart

Wandelen met God

God verlangt intens naar een hechte vriendschap met jou! Het wezen van echte vriendschap is aanwezigheid. Met je hoofd weet je misschien wel dat God bij je is. Maar besef je ook wat dat betekent? De machtige Schepper van de hemel en aarde woont in jou! Hij heeft zoveel moois voor jou beschikbaar, denk aan zijn liefde, wijsheid, kracht, blijdschap en een innerlijke rust die los staat van je omstandigheden. Hij wil jou van alles vertellen en je bijstaan waar je ook gaat en wat je ook doet. Maar Hij dwingt je niet. Hij komt zo dichtbij als jij Hem toelaat.

Vanuit haar eigen ervaring spreekt Annemarie Rietkerk over hoe je dagelijks met God kunt wandelen. Ook als je een volle agenda hebt. Ze illustreert haar verhaal met persoonlijke voorbeelden en ze geeft praktische tips waar je thuis mee aan de slag kunt.

Wat levert dit onderwijs jou op?

Het vergroot je verlangen om dicht bij God te leven en Hem te betrekken in de details van je leven. Je weet nu ook hoe je dat in de praktijk kunt doen. Je wordt opmerkzamer voor wat God persoonlijk tegen jou zegt. Ook word je aangemoedigd om gehoorzaam op Gods stem te reageren. Als je doet wat Hij voor jou heeft bedacht, raak je niet uitgeput en zul je veel vrucht dragen.

 

Kosten

Het toegangskaartje kost € 7,50 en daarvoor kun je gratis een introducee meenemen! Het toegangsbewijs is voor een middag met een inspirerende lezing, ontmoeting, koffie/thee met wat lekkers, en je krijgt je creatieve verwerking mee naar huis.

Aanmelden

Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Annet Goossens  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan de betaalgegevens via de mail. Als de betaling is binnengekomen stuur ik je het toegangsbewijs toe.

levenvrijheid