‘Het gebed van een rechtvaardige is krachtig en mist zijn uitwerking niet’.(Jac 5)

In het christelijk geloof is gebed erg belangrijk. In de Bijbel lezen we dat er veel wordt gebeden en vaak wordt er opgeroepen tot  gebed. In Handelingen staat dat het gebed een belangrijke plaats heeft in het leven van de gemeente.praying hands ‘Vurig en eensgezind wijdden ze zich aan gebed’.(Handekingen 1:14) Gebed is de motor van de kerk. Zonder gebed bloedt de kerk dood, komt de kerk droog te liggen. Naast persoonlijk gebed is ook het gezamenlijke gebed belangrijk. Gezamenlijk gebed verbindt ons niet alleen met de Vader maar ook met elkaar. Het gebed voor en met elkaar doet ons beseffen dat we broeders en zusters zijn. Samen willen we Hem danken, loven en prijzen. Samen willen we onze schuld belijden en samen leggen we onze zorgen, verdriet en vreugde aan Hem voor. Geloof jij dat aanhoudend gebed verandering kan geven?

Verlang jij ernaar om meer van Hem te zien? Geloof jij dat er een geestelijke strijd is en dat het onze opdracht is om daar tegen te strijden? Bid dan met ons mee: Elke woensdagmorgen van 9.00 tot 10.00 (muv schoolvakanties) We bidden voor het kerkenwerk in de gemeente maar ook voor lief en leed in de gemeente en overige zaken die ons aan het hart gaan. Elke eerste woensdag van de maand is er mogelijkheid voor persoonlijk voorbede.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je graag meebidden, maar ben op woensdagmorgen niet in de gelegenheid, neem dan toch contact op, dan zoeken we een andere mogelijkheid.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries